Bli en av oss!

Är du vår nya medarbetare? Hos oss har du ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter. Du uppmuntras till att skapa nya personliga utmaningar, det är ditt engagemang som räknas och vår framgång beror på dig som medarbetare. Vi söker dig som är intresserad av teknik och har erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller maskiner. Du är en person som prioriterar din yrkesstolthet, tar ansvar och är serviceinriktad både mot medarbetare och kunder.

Se nedan vilka tjänster vi söker just nu! Kontakta gärna Emil, verkstadschef, om du vill veta mer eller skicka in din ansökan via mail till Emil.

Mail: emil.nystrom@htmab.se

PS! Hos oss har du möjlighet att skruva i egna projekt på kvällar och helger 😉

Servicetekniker – Hydraulcylindrar

Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med hydraulik och framförallt hydraulcylindrar. Vi söker dig som är intresserad av teknik och har erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller maskiner. Det är ett självständigt arbete där du ansvarar över renovering och reparation av hydraulcylindrar. Du har möjlighet att själv sköta kontakten med kunder, leverantörer och planera arbetet därefter. Vi har specialtillverkade verktyg och provtryckningsanordning för att kunna hantera olika typer av cylindrar. B-körkort är ett krav.

Arbetslivserfarenhet
Servicetekniker, maskin/fordon: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning
Anställningstid enligt överenskommelse

Lastbilsmekaniker

Arbetet som lastbilsmekaniker hos oss innebär reparations- och servicearbeten på tunga fordon med inriktning mot lastbilar. Som lastbilsmekaniker har du möjlighet att arbeta skiftgång 7/7 och även beredskap med tillägg. Vi är en oberoende lastbilsverkstad och reparerar främst Scania och Volvo lastbilar, även andra märken förekommer. Vi har tillgång till original servicedatorer och eget lager med reservdelar. B-körkort är ett krav.

Arbetslivserfarenhet
Servicetekniker, maskin/fordon: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning
Anställningstid enligt överenskommelse